» » » Бограч-пати № 12

    Бограч-паті № 12

    Русский Украинский

    Бограч-паті - то така собі регулярна карпатська туса справжніх поціновувачів рідних гір, вечірка для однодумців та друзів, які не уявляють своє життя без походів у Карпатах. Традиційно на цьому паті під акомпонемент спілкування та гарного настрою відбувається ритуал приготування угорської страви, яка називається Бограч. На цій вечірці я був уперше, від чого мої враження місцями зашкалювати за 40, 50, а часом і більше градусів.

    Розпочалося все із добирання до місця бограчування. Кому як пощастило, чи то пак хто як вирішив, а я із малечою та ще кількома "співучасниками", яких ми зустріли вже на початку маршруту, стартував із с. Мислівка. І можна би було довго розповідати про те як воно йшлося, дихалось, а потім готувалось і пилось, та мабуть все ж таки краще раз подивитися.

    Єдине, що хочеться додати окремо, як полуницю на торті - то це сказати кілька слів про Аршицю. Місце настільки загадкове, на скільки ж і гармонічне. Вже в який раз згадую, переглядаю і в той же сотий (чи навіть більше) раз застигаю від спогадів про лагідних мурашок, які танцювали на моєму тілі під час проходження неперевершеною дощовою і сонячною стежкою по райштоку хребта Аршиця.

    P.S. Раджу також почитати про наше бограчування у блозі Олексія Пономаренко, фото якого було використано у цій публікації

     

Фото
Відео
  • Трейлер до фільму Неймовірні пригоди Bruklin'a в Карпатах

Мапи
  • Мапа

    Мапа маршрутів Карпатським горами

Кращі блоги
Гори світу
Discovery
[not-aviable=main]

Бограч-паті № 12

Русский Украинский

Бограч-паті - то така собі регулярна карпатська туса справжніх поціновувачів рідних гір, вечірка для однодумців та друзів, які не уявляють своє життя без походів у Карпатах. Традиційно на цьому паті під акомпонемент спілкування та гарного настрою відбувається ритуал приготування угорської страви, яка називається Бограч. На цій вечірці я був уперше, від чого мої враження місцями зашкалювати за 40, 50, а часом і більше градусів.

Розпочалося все із добирання до місця бограчування. Кому як пощастило, чи то пак хто як вирішив, а я із малечою та ще кількома "співучасниками", яких ми зустріли вже на початку маршруту, стартував із с. Мислівка. І можна би було довго розповідати про те як воно йшлося, дихалось, а потім готувалось і пилось, та мабуть все ж таки краще раз подивитися.

Єдине, що хочеться додати окремо, як полуницю на торті - то це сказати кілька слів про Аршицю. Місце настільки загадкове, на скільки ж і гармонічне. Вже в який раз згадую, переглядаю і в той же сотий (чи навіть більше) раз застигаю від спогадів про лагідних мурашок, які танцювали на моєму тілі під час проходження неперевершеною дощовою і сонячною стежкою по райштоку хребта Аршиця.

P.S. Раджу також почитати про наше бограчування у блозі Олексія Пономаренко, фото якого було використано у цій публікації

 

Powered by DM-Travels © 2015